platja de cavalleria

platja de cavalleria
benvinguts al nostre blog

jueves, 10 de mayo de 2012

Acampada a Es Pinaret

Quan vam arribar el dijous al dematí ens van venir a rebre na Pilar i en Bep. Vam seure a l'ombra d'una morera i ens vàrem presentar...

Després d'acomodar-nos a les habitacions ens vam rentar les mans i amb els davantals posats vàrem fer unes coques de tomàtic o verdures per sa bereneta. FEIM LES COQUES:

LES POSEM AL FORN:

I ENS LES MENGEM:

Mentre les coques estàven al forn vam anar a visitar un camp de blat...Amb el que es fa la farina de les coques:

També vam visitar les cabretes:

Després de tant voltar ja teniem gana...A DINAR!!

Després de dinar vam jugar una estona a construccions, cotxos, dibuixar...Per reposar el dinar. Quan va baixar un poc el sol ens vam organitzar per grups; uns jugàven al camp a futbol, a escalar, a cordes...I un altre grup feia l'atrapainsectes i ens anàvem canviant:

Quan vam acabar tota aquesta feina ens vam menjar les coques (teniu les fotos més amunt) i vam anar caminant fins al parc d'Es Pinaret, no vam arribar a la platja com haviem previst...Però a mig camí vam tenir una sorpresa...Polos!!!!

Després de molt jugar vam tornar a la casa, ens vam rentar, ens vam posar el pijama vam preparar els sacs per dormir...I vam baixar a sopar:

Després de sopar vam jugar a un joc d'endevinar animals i ja començàvam a tenir son i just quan ens voliam anar a dormir vam sentir una campana...

1 comentario:

  1. Que chulus es videos des Pinaret! Mos han agradat molt però ja és molt tard i tenc anar a dormir!!
    GENÍS

    ResponderEliminar